Bunbury

L´excantant del grup “Los héroes del silencio”, torna més fresc que mai amb el seu vuité disc en solitari “Palosanto”. Aquest álbum està dividit en dos parts, hui cançons en la primera i set en la segona, en total quinze cançons.


Ací trobarem un nou Bunbury, menys clàssic i desenvolupant un gènere musical menys atrevit que en els seus origens, encara que igual de rocker que el que ens demostrà en els seus treballs anteriors. 

El single d´aquest álbum és “Despierta”, on descriu, d´una forma molt personal, el panorama polític actual, donant a entrendre quasi tot el significat de la cançó amb sols la primera frase d´aquesta : “Despierta! Todo ha cambiado, nada es como habíamos imaginado”.

El videoclip d´aquest tema ens mostra, metafòricament, la situació económica mundial, representant-la com una apocalipsi on ningú sap què és el que està passant i què ens depara el futur.

En resum, en aquest disc podrem escoltar un Bunbury que ha volgut donar un gir al seu estil musical, ara molt més agressiu i reivindicatiu, però mantenint la seua línia de rocker que el caracteritza.
Ferrán Antequera Beltrán. 4t ESO L

No hay comentarios:

Publicar un comentario